Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Συνέχεια της προσπάθειας του Συλλόγου Γυναικών Πολυδρόσου στην καθαριότητα του χώρου της Αγίας Ελεούσας.


Η συνεχιζόμενη προσπάθεια των Γυναικών του Συλλόγου Πολυδρόσου, για την διατήρηση του χώρου της Αγίας Ελεούσας καθαρό, ευαισθητοποίησε και άλλους ιδιώτες όπως επίσης και οικολόγους μετανάστες να βοηθήσουν τη προσπάθεια αυτή.
Έτσι κάποιοι άνδρες συνεχίζουν την καθαριότητα της Αγίας Ελεούσας, αφαιρώντας όλα τα φύκια που βρίσκονται μέσα στην πηγή, ολοκληρώνοντας κατά κάποιο τρόπο το έργο καθαριότητας.








Εμείς οι Γυναίκες θα συνεχίσουμε να φροντίζουμε για την καθαριότητα του χώρου και παρακαλούμε όλους τους συμπατριώτες μας να σεβαστούν και να βοηθήσουν την προσπάθειά μας.

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ

5 σχόλια:

  1. μπραβο κοριτσια επειτελους καποιος νιαστικε για αυτν την ωραια πηγη συνχαρητιρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως διαμαρτυρηθεί ο Πρόεδρος των επαγγελματιών γιατι δείχνεται τα φύκια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ-ΕΠΩΝΥΜΕ... ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
    ΟΠΟΤΕ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΦΟΡΑΜΕ ΟΛΟΙ {ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΦΟΡΜΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ -ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ.
    ΑΦΟΥ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .... ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.
    ΙΔΟΥ Η ΣΟΥΒΑΛΑ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ...ΣΤΟΙΧΗΜΑ!!!
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ (2 ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ 2 ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ -ΕΠΩΝΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ )
    ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ?ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ. ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ .ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ!!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ-ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ) ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ .
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ(ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ)ΠΟΥ ΚΟΠΤΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ......ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή