Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Δεν δέχθηκε αυτοκίνητο και αστυνομικό

Ορισμένοι βουλευτές αναλογιζόμενοι την σημερινή κατάσταση αλλά και λόγω αρχής δεν δέχθηκαν να λάβουν ορισμένα εκ των προνομίων όπως την παραχώρηση αυτοκινήτου.
 Μάλιστα ορισμένοι δεν είναι βουλευτές της Αθήνας όπως θα περίμενε κανείς αλλά βουλευτές της επαρχίας.
 Ένας εξ΄ αυτών είναι και ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Γιάννης Σταθάς ο οποίος δεν δέχθηκε ούτε αυτοκίνητο αλλά ούτε και αστυνομικό.
Προφανώς, οι...φοβεροί και...τρομεροί μας πολιτικοί, οι οποίοι θα βρουν λύσεις για την οικονομική κρίση και θα διαπραγματευτούν με την Τρόικα τους όρους των μνημονίων, τα οποία όχι μόνο δεν έδωσαν λύση στο πρόβλημα, αλλά παρέλυσαν την χώρα, δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει γύρω τους, στην Ελλάδα.
Δεν μπορώ να καταλάβω, τι θράσος είναι αυτό. Τόσα χρόνια, οι βουλευτές έτρωγαν με χρυσά κουτάλια. Τώρα, τους ρωτήθηκε το αν επιθυμούν να κρατήσουν το βουλευτικό τους αυτοκίνητο και οι 265 από αυτούς απάντησαν θετικά, αφού δεν θέλουν να χάσουν ένα εκ των προνομίων τους. Οι βουλευτές μετακινούνται, χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο και κατέχουν κι άλλα προνόμια, τα οποία τους εξασφαλίζει ο λαός που πληρώνει τους φόρους. Έτσι, ζημιώνεται και η οικονομία του κράτους, διότι οι διάφοροι λογαριασμοί των βουλευτών παραείναι ''φουσκωμένοι''.
 
Από :http://thivarealnews.blogspot.com

ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ http://mediasoup.gr και tabloid

1 σχόλιο: