Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

AΣΕΠ: Τα ονόματα για τους δήμους

Τα ονόματα των 35.000 ατόμων που «παίρνουν σειρά» για πρόσληψη στους δήμους, δημοσιεύονται στον οριστικό «Κυλιόμενο Πίνακα Κατάταξης Ανέργων», στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.
Στον πίνακα, αναγράφεται η συνολική βαθμολογία κάθε ανέργου σε μονάδες που αντιστοιχούν στα κριτήρια κατάταξης, την ειδικότητά τους και τους φορείς στους οποίους έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν κατά προτεραιότητα να προσληφθούν.

Οι προσλήψεις που θα γίνουν αφορούν τις ειδικότητες των ηλεκτρολόγων ΔΕ, οδηγών ΔΕ, τεχνιτών οικοδομών ΔΕ, τεχνιτών ελαιοχρωματιστών ΔΕ, τεχνιτών σιδεράδων, υδραυλικών ΔΕ, χειριστών μηχανημάτων ΔΕ και εργατών γενικών καθηκόντων ΥΕ.
Προτεραιότητα έχουν οι άνεργοι οι οποίοι δηλώνουν τον οικείο φορέα ως πρώτη προτίμηση, στη συνέχεια ακολουθούν οι άνεργοι που τον δηλώνουν ως δεύτερη προτίμηση και ακολουθούν εκείνοι που τον δηλώνουν ως τρίτη προτίμηση.
Ήδη πάντως έχουν γίνει 72.258 αιτήσεις, με τις 22.960 να είναι στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής και Νήσων, 6.082 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, 19.790 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, 7.150 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, 3.916 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, 9.689 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου και 2.671 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης.
Δείτε εδώ τον πίνακα 
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου