Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Καθαρισμός φαραγγιού – ρέματος στην Παύλιανη (7-8 Ιουλίου). Δηλώστε συμμετοχή!

Το Σάββατο και την Κυριακή 7-8 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο εθελοντικός καθαρισμός του ρέματος και του χωριού, στο κομμάτι που ενώνει το χώρο με το υγροβιότοπο του Τζιρού.
 Ο καθαρισμός στοχεύει στην αποκατάσταση της οικολογικής ισορροπίας της περιοχής, που για χρόνια είχε μείνει ανεξερεύνητη.
Παράλληλα θα ...

πραγματοποιηθεί η 1η διάβαση αλλά και η ανάδειξη της νέας περιπατητικής διαδρομής που έχει χαραχτεί στο σημείο εκείνο. Πρόκειται για ένα ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ , ένα νέο μονοπάτι παράλληλο με την κοίτη του ποταμού, με εναλλαγές στις πλευρές από ξύλινα γεφυράκια, με πανέμορφα τοπία και καταρράκτες που σχηματίζονται από την ορμή του ρέματος.
  Σας καλούμε λοιπόν όλους (όλα τα τζινάκια), να βοηθήσετε στην προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη της περιοχής, με την συμμετοχή σας.
  Το Σάββατο θα γίνει μία μικρή ξενάγηση της περιοχής και του νέου μονοπατιού και την Κυριακή το πρωί η μάζωξη για τον καθαρισμό και τις άλλες εργασίες (κατασκευή αερογεφυρών, εξεδρών κα). Θα υπάρχει χώρος στο χωριό φιλοξενίας αλλά και κατασκήνωσης (σχολείο του χωριού, Πευκάκια) για όποιον επιθυμεί. Ακριβέστερο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί και τις επόμενες μέρες.
Για περισσότερες πληροφορίες, απορίες και δηλώσεις συμμετοχών, ηλεκτρονικά στην σελίδα μας στο facebook Παύλιανη – Φθιώτιδας  / Pavliani – Fthiotidas ή στο mail μας pavliani-fthiotidas@hotmail.com 
 και τηλεφωνικά στα :
Τελώνης Σπύρος : 6947216911
Ζδράλης Χρήστος : 6978736564
Ζωγράφου Βαγγελάκης : 6974734689
http://www.altpressfthiotida.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου