Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Φθιώτιδα: Το πάρτυ συνεχίζεται - ''Έκανε δώρο στον εαυτό του, 30.000€''

Ακόμα και τώρα τα "πιράνχας", που κατασπάραξαν το δημόσιο χρήμα, συνεχίζουν απρόκλητα και ξεδιάντροπα να αρπάζουν ό,τι μπορούν. Την ώρα που όλο και περισσότεροι νέοι φεύγουν στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά ή παραμένουν άνεργα στις ατελείωτες λίστες του ΟΑΕΔ.








Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, την αποκάλυψη έκανε χθες βράδυ (18-07-2012) στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, ο Λεωνίδας Μολιώτης, ο οποίος εκπροσωπεί το ΕΒΕ στο Δ.Σ. της ΑΝ.ΔΙΑ. (είναι η Αναπτυξιακή Διαχειριστική εταιρία προγραμμάτων, που ουσιαστικά λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα της Περιφέρειας, αφού συμμετέχουν σε αυτή οι Αναπτυξιακές των νομών της Περιφέρειας και τα Επιμελητήρια).

Όπως λοιπόν κατήγγειλε ο κ. Μολιώτης, διευθυντικό στέλεχος της ΑΝΔΙΑ, διόρισε τον εαυτό του γενικό διευθυντή στην εταιρεία, ενώ ταυτόχρονα είχε και άλλο μισθό, αφού ήταν μόνιμος υπάλληλος της ΤΕΔΚ Βοιωτίας και τώρα της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας. 

Το λόγο τώρα φυσικά έχει ο Εισαγγελέας, ενώ τίθεται μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα για τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά, αφού ο συγκεκριμένος πολυθεσίτης με τις "υπεράνθρωπες" ικανότητες και τις παχυλές αμοιβές, είναι εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου