Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

22 προσλήψεις στο Δήμο Δελφών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Ο Δήμος Δελφών ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού είκοσι-δύο (22) ατόμων,προς κάλυψη των επειγουσών αναγκών των υπηρεσιών καθαριότητας και πυρασφάλειας , για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες:

15 ΥΕ Εργάτες Γενικών Καθηκόντων
4 ΔΕ ή ΥΕ Οδηγούς
3 ΔΕ ή ΥΕ Χειριστές Μηχανημάτων Έργων
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
Αναφέρουμε ενδεικτικά:
1. Επικηρ. φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας 2. Κυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
3. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/2007.
4. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο δημόσιο εντός δωδεκαμήνου.
5. Επικηρ. φωτοαντίγραφο της απαιτούμενης, κατά περίπτωση, άδειας οδήγησης.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση :
1) στα γραφεία του Δήμου Δελφών (Δ/νση: Ρ.Κοντορήγα 12, ‘Αμφισσα τηλ: 2265072077,79144), αρμόδιοι για την παραλαβή : Μαρία Καπαρέλη και Ευσταθία Καρανάσου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. 2) στα γραφεία πρωτοκόλλου των υπολοίπων επτά (7) Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Δελφών
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Δελφών(Ρ. Κοντορήγα 12 & Πλ .Κεχαγιά) από 06.07.2012-10.07.2012.
e-dimosio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου