Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Τσίπρας: Θα δώσουμε το 20% του μισθού μας σε όσους έχουν ανάγκη

Η χώρα οδηγείται σε κοινωνικό κραχ το Φθινόπωρο είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας και προανήγγειλε παρακράτηση του 20% της βουλευτικής αποζημίωσης για τις κοινωνικές δραστηριότητες του ΣΥΡΙΖΑ. 

Επίθεση στους τρεις κυβερνητικούς εταίρους εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος.
Οι κυβερνητικοί εταίροι έγιναν "τροϊκανότεροι των τροϊκανών", εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα που έχει χρεοκοπήσει.
Ο κ. Τσίπρας κάλεσε την κυβέρνηση να μην αποδεχθεί το διάλογο με τους "υπαλλήλους της τρόικας", ενώ τόνισε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να συναντηθεί μαζί τους, παρά το γεγονός ότι ζητήθηκε συνάντηση.
Κάλεσε επίσης την κυβέρνηση να ζητήσει έκτακτη Σύνοδο Κορυφής, όπου θα συζητηθεί το ελληνικό πρόβλημα.
O κ. Τσίπρας άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, ιδιαίτερα στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, για τον τρόπο που αντιμετώπισε την υπόθεση της Ελληνικής Χαλυβουργίας.
Κάλεσε επίσης τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην αφήσουν σε χλωρό κλαρί την κυβέρνηση, εντείνοντας και τις κοινοβουλευτικές τους δραστηριότητες.
Αναφέρθηκε στην πρόταση νόμου που έχει ήδη κατατεθεί για τη μετενέργεια και προανήγγειλε νέα πρόταση νόμου για τη διαγραφή των χρεών των νοικοκυριών.
Ξεκαθάρισε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα κοινοβουλευτικού ελέγχου, ώστε να μην μετατραπεί η Βουλή σε "κολυμβήθρα του Σιλωάμ" σε σχέση με υποθέσεις διαφθοράς.
Τέλος, ζήτησε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, πέραν του 20% της βουλευτικής αποζημίωσης που πηγαίνει υπέρ του κόμματος, να χορηγούν ένα ακόμα 20% για δράσεις στήριξης ομάδων που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου