Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

FABRICA DE VINO-1th ANNIVERSARY


1
ANNIVERSARY
FABRICA DE VINO

            Μπορεί να μας αποσυντόνισαν ολίγον οι εκλογές και να μας έβγαλαν εκτός ημερομηνιών, το μυαλό μας όμως εδώ και μέρες περιμένει αυτήν την Παρασκευή για να γιορτάσουμε τα γενέθλια της Fabrica de Vino!

            Παρασκευή 29 Ιουνίου η Fabrica γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια. Έγινε ενός έτους, τέρμα το "μπουσούλημα", είναι πλέον σε θέση να κάνει τα πρώτα της σταθερά βηματάκια. Τώρα, για το αν θα κάνει φουουουου το κερί… τα παιδιά ενός έτους δύσκολα το φυσάνε, αλλά το δικό μας παιδί, έχοντας ζήσει και χαρεί τόσα πολλά σε ένα χρόνο, «φυσάει» γενικώς, σε ένα κεράκι θα κωλώσει;
            Μεγάλο πάρτι, εκπλήξεις, σε δράση όλη η Fabrica, casa, κελάρι, πεζοδρόμιο. Κελάρι (όπως πάντα)  με Μυρτώ και Δαμιανό, casa πελώριος μπουφές με πραγματάκια που δεν φαντάζεστε, μπάρα με καινούργια κρασιά και πάρα πολλά καινούργια αφρώδη ντόπια ελληνικά αλλά και πολλά δώρα, Magnums φιάλες διαφόρων φίλων  παραγώγων  απ' όλη την Ελλάδα - άρα και κάποια δώρα έκπληξη που θα κληρώσει η Fabrica de vino και που αποτελούν fetish για μας εδώ στη fabrica. Και όπως πάντα κέφι μέχρι πρωίας με τις μουσικάρες μας. Σας περιμένουμε όλους και όλες!!!!

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
FABRICA DE VINO
TEAM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου