Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Σπασμένος αγωγός ύδρευσης εδώ και δύο μήνες στη Πολύδροσο


ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ: Απέναντι από το χώρο του parking στο κεντρικό δρόμο.
Το γεγονός έχει... αναφερθεί αρμοδίως σχεδόν από όλη την γειτονιά. Η απάντηση είναι "περιμένουμε ανταλλακτικά", ‘'δεν έχουμε προσωπικό’’,  "δεν είναι δική μας αρμοδιότητα’’.
Δηλαδή, μας λένε όλοι οι τοπικοί άρχοντες, ότι, εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη, μας λένε δηλαδή, ότι συμβαίνει μέσα στα διοικητικά όρια του χωριού μας, εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη,.........
μας λένε ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι όλοι αυτοί οι κύριοι, που ο πολίτης τους έστειλε σε αυτήν την θέση και τους εμπιστεύτηκε την διοίκηση της, το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να πηγαίνουν σε χορούς και πανηγύρια για να δείχνουν το μπόι τους.

Επειδή πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια από θέμα δημόσιας υγείας (είσοδος ξένων σωματιδίων στον αγωγό- αύξηση κουνουπιών στα στάσιμα νερά), ας σκύψει επιτέλους κάποιος αρμόδιος πάνω στο πρόβλημα.
Αναμένουμε. 

2 σχόλια:

  1. ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ,Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ (ΤΟΙΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ) ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ,ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ,ΤΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΟΥΣ ,ΣΤΙΣ ΦΑΣΟΛΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ .ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ .ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΩΜΕΝ ΄ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή