Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από ανέργους για την κάλυψη 210 θέσεων

Ξεκίνησε σήμερα στο χώρο του ΙΝΕ ΓΣΕΕ (Ροζάκη Αγγελή 59, Λαμία) η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από ανέργους για την κάλυψη 210 θέσεων εργασίας σε αυτοδιοικητικούς και άλλους φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.
Οι άνεργοι που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν για 5 μήνες σε θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας στους συνεργαζόμενους με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ φορείς και ειδικότερα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, στους Δήμους Λαμιέων, Μακρακώμης, Δομοκού, Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου καθώς και στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Οι καθαρές αποδοχές των ωφελούμενων θα ανέρχονται σε 625 ευρώ μηνιαίως. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων από ωφελούμενους ολοκληρώνεται την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των ανέργων για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και της αθρόας προσέλευσής τους, το ΙΝΕ προκειμένου να εξυπηρετηθούν χωρίς ταλαιπωρία όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνει τους δικαιούχους και θα δέχεται αιτήσεις καθημερινά σε συνεχές ωράριο από 9:00 μέχρι  20:00.
Το κείμενο της προκήρυξης με όλες τις θέσεις εργασίας ανά ειδικότητα και ανά φορέα καθώς και τα έντυπα των αιτήσεων και οι οδηγίες συμπλήρωσης βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ (www.inegsee.gr). Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο (22310 51777) ή να επισκέπτονται το ΙΝΕ ΓΣΕΕ (Ροζάκη Αγγελή 59) καθημερινά 9:00 έως 20:00. 
http://lamiastereanews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου