Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

"Κεραυνοί" Χάρρυ Κλυνν κατά Πρετεντέρη και... βοθροκάναλων

Τα "έχωσε" κανονικά ο Χάρρυ Κλυνν στον Γιάννη Πρετεντέρη.

Ο ηθοποιός ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook την παραπάνω φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με το εξής μήνυμα:

"ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΑ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...

Γιάννης Πρετεντέρης: «Ο Τσίπρας δεν έχει από το σπίτι του αγωγή και αφού δεν του το έμαθαν στο σπίτι του όσο ήταν μικρός, ανάγκασε τον Ολάντ να του το δείξει με περιφρονητικό τρόπο» (Εννοεί το περίφημο πλέον«Ολαντ-ρέου)
Ενώ ο Σαρκοζί που αποκάλεσε το Γιώργο Παπανδρέου «σχιζοφρενή μαλάκα» είναι Γαλάτης ευγενής...ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ!!!
Κι εσύ από σπίτι είσαι Γιαννάκη,
αλλά είσαι ποτισμένος μέχρι το κόκκαλο συνοικιακό θράσος, αλαζονεία και προπαντός απρέπεια, χωριατίλα και χυδαιότητα. Έχεις κι ακόμα ένα προσόν Γιαννάκη, είσαι βλάκας, βλάκας με περικεφαλαία! Αυτό που το βάζεις;"

Λίγο νωρίτερα, εξέφρασε με ένα status του την αγανάκτησή του απέναντι στα τηλεοπτικά κανάλια και τους "πρασινοπαπαγαλοδημοσιοκάφρους", όπως αποκάλεσε χαρακτηριστικά κάποιους δημοσιογράφους.
 
Έγραψε συγκεκριμένα:

"Τι γίνεται ρε παιδιά στα βοθροκάναλα; Πλήρης η μεταμόρφωση των πρασινοπαπαγαλοδημοσιοκάφρων! Μούγκα στη στρούγκα για το κόμμα των «σάπιων», ούτε λέξη για το ΠΑΣΟΚ το κόμμα που τους ανέδειξε και τους ανάθρεψε... Όλα για τη Νέα Δημοκρατία μπας και ανακόψουν την ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ καλλιεργώντας έτσι με εκτόξευση λάσπης και πλαστών ειδήσεων τον διχασμού. Από την μία πλευρά οι χορτάτοι και από την άλλη πλευρά οι νηστικοί. Και όπως πάντα η διαπλοκή πάντα με την πλευρά των τραπεζών, του μνημονίου και των τοκογλύφων..."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου