Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

«Θέλω να πληρώσω και δεν το δέχονται»


Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Την απόγνωση του εκφράζει, μιλώντας στη zougla.gr, ο γνωστός επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο οποίος συνελήφθη χθες για χρέη προς το Δημόσιο.
Ο κ. Παπαργυρόπουλος τονίζει ότι ενώ δήλωσε την επιθυμία να ρυθμίσει τα χρέη του και να καταβάλει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, η εφορία αρνήθηκε να προβεί στη ρύθμιση γιατί τα χρέη δεν είναι ακόμα… ληξιπρόθεσμα!
«Χρωστάω 85.000 ευρώ. Τους είπα ότι θέλω να κάνω ρύθμιση των χρεών μου και να αρχίσω να πληρώνω κανονικά τις δόσεις μου αλλά δεν το δέχονται και εξακολουθούν να με κρατούν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Μου λένε ότι θα μπω στη ρύθμιση όταν τα χρέη γίνουν ληξιπρόθεσμα, δηλαδή στις 30 Απριλίου» τονίζει ο επιχειρηματίας.
Με ύφος που εκφράζει περισσότερο παράπονο, ο κ. Παπαργυρόπουλος προβληματίζεται για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται το κράτος σε μικρομεσαίους επιχειρηματίες, οι οποίοι λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπόρεσαν να είναι απόλυτα συνεπείς. «Δουλεύω από 12 ετών, έχω 40 χρόνια την επιχείρησή μου και απασχολώ 200 άτομα. Είναι αυτός τρόπος συμπεριφοράς από το κράτος;» αναρωτιέται.
http://www.polydrososparnassou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου