Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - Ιδανικές συνθήκες για χιονοδρομία την πρώτη εβδομάδα του Απρίλη!

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθει στα Κελλάρια ο αγώνας ορεινού τρεξίματος, με την ονομασίαParnassoscircuitsnowrunningrace (ο 3ος αγώνας του MTR CUP 2012).  Η συμμετοχή των αθλητών ήταν μεγάλη και οι φίλοι χιονοδρόμοι που ήρθαν στο βουνό έκπληκτοι παρακολουθούσαν τους αθλητές να τρέχουν! Στο τέλος του αγώνα απονεμήθηκαν τα αναμνηστικά κύπελλα στους αθλητές υπό τα χειροκροτήματα του κόσμου που παρακολουθούσαν την τελετή.

Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε από τους χιονοδρόμους για το Ski Test των εταιρειών Elan &Head που διοργανώθηκε το σαββατοκύριακο στο ΧΚΠ στην αφετηρία του αναβατήρα Ηρακλής (δείτε σχετικές φωτογραφίες).
Για την ερχόμενη εβδομάδα προβλέπεται επίσης ιδανικός καιρός για χιονοδρομία οπότε μην χάσετε την ευκαιρία να ανεβείτε στο βουνό να απολαύσετε ski & snowboard, με άφθονο χιόνι και με το μεγαλύτερο μέρος του ΧΚΠ σε λειτουργία !
Λειτουργία ΧΚΠ και τον Απρίλη
Ενώ τα περισσότερα Χ/Κ της χώρας ετοιμάζονται για κλείσιμο ή έχουν ήδη κλείσει. Το ΧΚΠ όπως και κάθε χρόνο άλλωστε, θα παραμείνει ανοιχτό δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους χιονοδρόμους να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ με ανοιξιάτικες συνθήκες.
Τα χαρακτηριστικά των συνθηκών αυτών είναι ότι οι πίστες παραμένουν παγωμένες και σε πολύ καλή κατάσταση μέχρι το μεσημέρι και είναι ιδανικές για τους χιονοδρόμους υψηλού επιπέδου ενώ από το μεσημέρι που μαλακώνουν παραμένουν ασφαλείς και είναι ιδανικές για κάθε επίπεδο χιονοδρόμου.
Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις Απριλιάτικες συνθήκες (καθαροί δρόμοι πρόσβασης, καλοπατημένες πίστες, άφθονο χιόνι και μηδενική ουρά στις πίστες) και ελάτε να διασκεδάσετε και να χαρείτε στις πίστες του ΧΚΠ!!!

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: 2 Απριλίου 2012
ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ:08:00
KΑΙΡΟΣ: ηλιοφάνεια
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΙΟΝΙΟΥ: σφικτό
ΧΙΟΝΙ:50 εκατ. νέο χιόνι
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ: 13-3-2012
ΕΝΤΑΣΗ ΑΝΕΜΟΥ: Ασθενής
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Το χιόνι το πρωί παγωμένο
                                   Το μεσημέρι σουπιάζει
ΜΕΣΟ ΥΨΟΣ ΧΙΟΝΙΟΥ ΠΙΣΤΩΝ: 200 εκατ.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: 10 από τους 17 αναβατήρες
ΔΡΟΜΟΙ: Ανοικτοί
ΑΛΥΣΙΔΕΣ: Απαραίτητες
ΒΑΘΜΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ:   2
Πηγή ενημέρωσης: Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού
http://www.parnassos-ski.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου