Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΑΛΕΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Μέσα σε ένταση και διαξιφισμούς έγινε 
η ανοιχτή συζήτηση 
του Συλλόγου Επαγγελματιών Πολυδρόσου.


Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν στο βήμα εμφανίστηκε η Βουλευτής του Νομού Φωκίδας Αφροδίτη Παπαθανάση , που τελικά διέκοψε την ομιλία της.
Αισθητή ήταν η απουσία των επαγγελματιών στη συζήτηση και αυτό δημιούργησε σε αρκετούς πολλά ερωτηματικά, ως προς το σκοπό της συγκέντρωσης.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ευστ. Πιπέρας αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα της Πολυδρόσου για τουριστική ανάπτυξη και έκανε παραινέσεις για επενδύσεις.
Απευθυνόμενος στην Βουλευτίνα τόνισε ότι ανασταλτικός παράγοντας για την ανάπτυξη είναι η αύξηση των καυσίμων και του ΦΠΑ.
Από την Αντιπεριφεριάρχη κ. Γιώτα Γαζή ζήτησε να συνεχιστεί το πρόγραμμα του εκχιονισμού και να περατωθεί ο δρόμος προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.
Το θερμόμετρο ανέβηκε όταν η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κ. Αλ. Παπαθανασίου απαίτησε από την Βουλευτίνα, να αποχωρήσει ζητώντας συγχρόνως συγνώμη, αφού η πολιτική που στηρίζει είναι καταστροφική για όλους και κυρίως για τα παιδιά μας.
Από τους φορείς μίλησαν ο Πρόεδρος του Λαογραφικού Συλλόγου κ. Βαλάσκας Αλέξ., 
ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Μολιώτης Νικ., οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Τζιβάρας Δημ.
 και Μέγγος Παν., οι οποίοι έκαναν προτάσεις για ανάπτυξη που να προσελκύει επισκέπτες.
Πολίτες που πήραν το λόγο  τόνισαν πως με την πολιτική που ακολουθείται ,την μείωση μισθών και συντάξεων, τις αυξήσεις σε όλους τους τομείς και κυρίως στα καύσιμα, την ανεργία,  ο κλάδος των επαγγελματιών με μαθηματική ακρίβεια οδηγείτε στην καταστροφή . 
Τόνισαν δε την προχειρότητα με την οποία πραγματοποιήθηκε η ΄΄ ανοιχτή συζήτηση ΄΄ χωρίς πρόγραμμα και προτάσεις .
Ο Αντιδήμαρχος κ. Μανανάς Αθαν. τόνισε ότι ο τρόπος προσέγγισης δεν είναι σωστός και είναι χωρίς αποτέλεσμα.
Η Αντιπεριφεριάρχης κ. Γαζή έδωσε έμφαση στον χωροταξικό σχεδιασμό και στη δημιουργία φορέα.
Για το δρόμο προς το Χιονοδρομικό τόνισε πως το έργο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων…….αλλά δεν υπάρχουν χρήματα.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Βουλευτής κ. Παπαθανάση η οποία μιλώντας για τουριστική προβολή, αθλητικές δραστηριότητες, δεν απαντούσε στα ερωτήματα αρκετών κατοίκων, που τόνιζαν ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει εσωτερικός τουρισμός με μισθούς Βουλγαρίας , αβάσταχτους φόρους και χαράτσια και γενικά με αυξημένο κόστος επιβίωσης.
Τελικά μετά από τις έντονες αντεγκλήσεις η ανοιχτή συζήτηση έλαβε τέλος και τα ερωτήματα έμειναν αναπάντητα.
http://polydrososparnassou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου