Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ένας άνδρας, 77 ετών, έβαλε τέλος στη ζωή του στην Πλατεία Συντάγματος

Ένα τραγικό και πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 9 σήμερα το πρωί, στην πλατεία Συντάγματος.
Ένας άνδρας, 77 ετών, έβαλε τέλος στη ζωή του, με μία σφαίρα στο κεφάλι.
 
Ο αυτόχειρας κατέβηκε τα σκαλάκια που οδηγούν στην πλατεία και κατευθύνθηκε στο σημείο που βρίσκεται πριν την έξοδο του μετρό και τράβηξε την σκανδάλη.
Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας,  που έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ ασθενοφόρο παρέλαβε τη σορό του, η οποία μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό και από εκεί στο Νεκροτομείο Αθηνών.
Άνδρες της αστυνομίας έψαξαν τις τσέπες του άνδρα, για να εξακριβώσουν την ταυτότητά του, ενώ περισυνελέγη και το όπλο, με το οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του.
Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες προκύπτει, ότι ο 77χρονος ήταν συνταξιούχος φαρμακοποιός, παντρεμένος και κατοικούσε στην περιοχή των Αμπελοκήπων.
Κατά τη μεταφορά της σορού του 77χρονου άνδρα, κάποιοι από τους παρευρισκόμενους χειροκρότησαν, ενώ άλλοι φώναξαν "όταν κλείνουν τα σπίτια του κόσμου, εκεί φτάνεις".
"Δεν θέλω να αφήσω χρέη στα παιδιά μου"
Δύο αυτόπτες μάρτυρες που κάθονταν στο παγκάκι εκείνη τη στιγμή, έχουν ήδη οδηγηθεί στην Ασφάλεια για κατάθεση.
Η Αστυνομία συνεχίζει να ερευνά τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των αυτοπτών μαρτύρων φέρεται να δήλωσε πως δευτερόλεπτα πριν τραβήξει τη σκανδάλη, ο 77χρονος είπε: "Δεν θέλω να αφήσω χρέη στα παιδιά μου".
Η Αστυνομία εντόπισε ιδιόγραφο σημείωμα του αυτόχειρα πάνω του, στο οποίο περιγράφει το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει, αδυνατώντας να ανταποκριθεί στα χρέη του, με τη μικρή σύνταξή του.
"Δεν έχω άλλη επιλογή από ένα αξιοπρεπές τέλος, πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για την επιβίωσή μου", ανέφερε μεταξύ άλλων.
Δείτε το βίντεο με την μαρτυρία λαχειοπώλη, από την πλατεία Συντάγματος.
Πηγή ενημέρωσης:http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου