Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Χθές 27-3-2012 είχαμε μια καλή μέρα με ηλιοφάνεια και μικρά διαστήματα νεφώσεων. Το θετικό ήταν ότι η θερμοκρασία ήταν αρκετά πεσμένη σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες με αποτέλεσμα η ποιότητα χιονιού να ήταν πολύ καλύτερη. 
Οι ανοιξιάτικες μέρες που διανύουμε είναι ιδανικές για χιονοδρομία αφού δίνεται η δυνατότητα στο χιονοδρόμο να επιλέξει την ποιότητα χιονιού που επιθυμεί (παγωμένο το πρωί, σούπα το μεσημέρι) αλλά και να ανέβει στο χιονοδρομικό άνετα, με καθαρούς δρόμους, μακριά από την ταλαιπωρία των αλυσίδων.
Επιπλέον είναι ιδανικές γιατί το ΧΚΠ λειτουργεί κανονικά όλο το τερέν του βουνού, με μειωμένη κίνηση κόσμου, άρα μηδενικές ουρές στους αναβατήρες.
Μην ξεχνάτε ότι τις καθημερινές το μεγαλύτερο ελληνικό χιονοδρομικό έχει αναλογικά το φθηνότερο εισιτήριο στη χώρα με 15€, ενώ με τη χρήση Ski Bus (την πιο οικονομική, οικολογική και ξεκούραστη λύση) δίνει επιπλέον έκπτωση 20% δηλ. 12€ το εισιτήριο!!!
Νέο ωράριο λειτουργίαςΛόγω της θερινής ώρας αλλά και της άνοιξης με τις υψηλές για το βουνό θερμοκρασίες αλλάζει το ωράριο λειτουργίας του ΧΚΠ και διαμορφώνεται από τις 08:00 μέχρι τις 15:00 με τελευταία κάθοδο της τηλεκαμπίνας Αφροδίτη στις 16:00. 
ΣήμεραΣύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις θα έχουμε νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας και μικρή πιθανότητα χιονόνερου, μέτριους ΒΑ ανέμους και οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται από -2οC έως +2οC
  
Θα λειτουργήσουν όπως κάθε καθημερινή
οι αναβατήρες:
 Αφροδίτη, Βάκχος, Περικλής, Ηρακλής, Οδυσσέας, Δίας, Ηνίοχος (Νο6), Ήρα (Νο7), baby1 & baby3.
Και οι πίστες: Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Διηάνειρα, Βάκχος, Τηλέμαχος, Ερμής, Οδυσσέας, Δίας, Σαχάρα, Ηνίοχος (Νο6) και Ήρα (Νο7).
Για περισσότερη φωτοενημέρωση  και σχόλια των ίδιων των επισκεπτών ΧΚΠ στο  forum snowclub
http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=14093&st=500

Για περισσότερες πληροφορίες (καιρός, τιμές, κατάσταση πιστών, λειτουργία αναβατήρων) μπορείτε να επικοινωνείτε 24 ώρες/24ωρο στα τηλέφωνα: 2234022700, καθώς και στο 80011 00300 (κλήση δωρεάν).

Η Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και η Αθλητική Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα συνδιοργανώσουν το 21ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Αστυνομικών στις 27-28/3 στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού-Φτερόλακα. Στον αγώνα θα συμμετέχουν 50 αθλητές αστυνομικοί από όλη την Ελλάδα. Καλούμε όλους τους φίλους χιονοδρόμους να παραβρεθούν στον αγώνα αυτό και να απολαύσουν το θέαμα. 

                                                             Κελλάρια 28-3-2012 στις 07¨00



ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
Από 26/3 λόγω της θερινής ώρας αλλά και της άνοιξης με τις υψηλές για το βουνό θερμοκρασίες αλλάζει το ωράριο λειτουργίας του ΧΚΠ και διαμορφώνεται από τις 08:00 μέχρι τις 15:00 με τελευταία κάθοδο της τηλεκαμπίνας Αφροδίτη στις 16:00. 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: 28ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ:07:00

KΑΙΡΟΣ: ηλιοφάνεια

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΙΟΝΙΟΥ: σφιχτό

ΧΙΟΝΙ:50 εκατ. νέο χιόνι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ: 13-3-2012

ΕΝΤΑΣΗ ΑΝΕΜΟΥ: Μέτρια

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: ιδανικές συνθήκες για σκι
                             Το χιόνι μαλακώνει μέσα στη μέρα.

ΜΕΣΟ ΥΨΟΣ ΧΙΟΝΙΟΥ ΠΙΣΤΩΝ: 240 εκατ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: 10από τους 17 αναβατήρες

ΔΡΟΜΟΙ: Ανοικτοί

ΑΛΥΣΙΔΕΣ: Απαραίτητες
ΒΑΘΜΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ:   2
Πηγή ενημέρωσης: Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου